KIMO osvaja Dubaj in UAE s svojimi vrhunskimi organskimi izdelki

Z veseljem sporočamo, da je KIMO, naša domača znamka visoko kakovostnih organskih izdelkov, dosegla neverjeten uspeh v Združenih arabskih emiratih (UAE). Po povabilu, ki smo ga prejeli konec lanskega poletja, smo se odločili, da bomo svoj produkt predstavili v enem najbolj prestižnih in razburljivih mest na svetu – Dubaju. Naša ekipa je z navdušenjem sprejela izziv in konec oktobra 2023 zasijala na tamkajšnjem trgu.

Po impresivni predstavitvi naših izdelkov partnerjem smo se odločili, da še bolj utrdimo našo prisotnost v tem hitro razvijajočem se trgu. V mesecu januarju 2024 smo uspešno zaključili vse upravne postopke in registrirali naše lastne izdelke za prodajo v UAE. S ponosom lahko povemo, da je naš trud opazila tudi veleposlanica Republike Slovenije v UAE, ga. Natalija Al Mansour, ki nas je povabila v Abu Dhabi ter ponudila sodelovanje v prihodnjih projektih.

Z namenom, da še bolj približamo slovensko kakovost in tradicijo tukajšnjim prebivalcem, smo organizirali dva nepozabna dogodka, na katera se je odzvalo številno občinstvo različnih profilov. Občutek ponosa, ki ga čutimo ob širjenju naše znamke v tuje kraje, je neprecenljiv.

Vendar pa pri KIMO ne počivamo na lovorikah! S ponosom napovedujemo, da bomo zgodbo o kvaliteti in pristnosti nadaljevali z novimi mejniki. V mesecu aprilu 2024 vas vabimo na naš naslednji dogodek, ki bo prav tako osupljiv kot vsi prejšnji. Vrhunec pa bo zagotovo naš veliki KIMO dogodek, ki bo potekal v mesecu oktobru 2024 in bo zaznamovan z našim Premium Bučnim Oljem.

Hvala vsem, ki ste nas podprli na tej poti, in obljubljamo, da bomo še naprej delali vse, kar je v naši moči, da vam ponudimo najboljše izdelke, polne kakovosti in pristnosti. S KIMO stopamo v svet in ga osvajamo!